Commanderij College
Zoeken


  Aanmelden

  Leuk dat je je wilt aanmelden voor een opleiding bij het Commanderij College. Om je aan te melden op onze school volg je onderstaande procedure. 

  Alle basisscholen in de regio krijgen aanmeldformulieren. De formulieren worden uitgereikt aan de leerlingen van groep 8. Vul dit formulier thuis al zoveel mogelijk in. Heeft jouw school geen aanmeldformulieren van onze school? Bel ons en we sturen je een aanmeldformulier.

  Als je je wilt aanmelden bij het Commanderij College kun je in de week van 5 t/m 9 maart 2018 samen met je ouder(s)/verzorger(s) langskomen om je persoonlijk aan te melden. Je kunt dit doen op de locatie waar jij naartoe wilt. We bespreken dan je aanmelding en er is tijd om vragen te stellen. Het aanmeldingsgesprek zal ongeveer tien tot vijftien minuten duren.

  Zit jij met een hoop vragen waar je antwoord op wilt hebben voordat je je aanmeldt voor een opleiding? Het is mogelijk om voorafgaand aan je aanmelding een informatief gesprek aan te vragen. Daarvoor hoef je niet te wachten tot maart, je kunt dit gesprek altijd aanvragen. Neem daarvoor contact op met de locatie waar je naar school wilt gaan.

  Tijden waarop jij je kunt aanmelden
  De tijden waarop je je kunt aanmelden in 2018 zijn:
  - Woensdag 7 maart 2018 - 13.30-18.00 uur
  - Donderdag8 maart 2018 - 18.00-20.00 uur
  - Vrijdag 9 maart 2018 - 15.00-18.00 uur   

  Let op: voor toekomstige leerlingen van het praktijkonderwijs geldt dat zij een afspraak moeten maken voor het aanmelden in de week van 5 t/m 9 maart 2018. Bel voor een afspraak op het praktijkonderwijs naar 0492 - 36 23 13.

  Wat ik moet meenemen naar het aanmeldgesprek:

  • Het volledig ingevulde en ondertekende aanmeldingsformulier voor het voortgezet onderwijs
  • Ondertekende onderzoeksverslagen op leer-, gedrag-, of medisch gebied (indien afgenomen, bijv. dyslexie, dyscalculie, autisme, epilepsie, intelligentie, lwoo, cito)