Commanderij College
Zoeken


Vertrouwenspersonen

Vertrouwenspersonen zijn er voor alle leerlingen van het Commanderij College, ongeacht je leerjaar. Je kunt bij een vertrouwenspersoon terecht als je met iets zit waar je zelf niet uitkomt. Dit kunnen problemen thuis of op school zijn, die niet direct iets met de schoolprestaties te maken hebben. Maar je kunt ook denken aan bijvoorbeeld seksuele intimidatie, racisme, de scheiding van je ouders, eenzaamheid, mishandeling, verslaving of zwangerschap.

 

Speelt er iets waardoor het lastig voor je is om te slapen, te leren of te werken, dan bieden de vertrouwenspersonen jou een helpende hand bij het oplossen van je probleem. De vertrouwenspersoon zal er voor je zijn, je verhaal aanhoren en hier gepast mee omgaan en proberen je probleem op te lossen. Zij hebben echter wel een signaleringsfunctie. Dit betekent dat ze - als het nodig is - gepaste zorg moeten inschakelen. Mocht het nodig zijn dat er verdere hulp ingeschakeld moet worden, dan gebeurt dat in overleg met jou.

Vertrouwenspersonen

Even voorstellen..

Hetty van Ekert en Joris Manders zijn de vertrouwenspersonen op locatie havo/vwo. Als jij iets in vertrouwen kwijt wil, kun je bij ons terecht. Dit kan over alles gaan: dingen waar je veel over na moet denken, waar je last van hebt of als er sprake is van ongewenst gedrag zoals pesten of agressie. Wij luisteren naar je probleem en proberen samen met jou naar een oplossing te zoeken.

Je kunt altijd bij één van ons binnenlopen op het kantoor. Meneer Manders is meestal te vinden in de gymzalen of in het kantoor van de gymnastiekdocenten. Je kunt een afspraak of eerste contact ook altijd via je mentor regelen.

Vind je het lastig om zomaar binnen te lopen? Dan kun je natuurlijk ook altijd een mailtje naar ons sturen.
Mevrouw Van Ekert: eke@commanderijcollege.nl  
Meneer Manders: maj@commanderijcollege.nl 

Hieronder kun je zien wanneer we aanwezig zijn op school:

              Maandag

    Dinsdag

    Woensdag

    Donderdag

    Vrijdag

Mevrouw Van Ekert

             08.30-16.30

    08.30-16.30

    08.30-14.30

    08.30-16.30

    08.30-13.30

Meneer Manders

             08.30-16.30

    08.30-16.30

    09.20-16.30

    Afwezig

    08.30-13.30