​Introductie brugklas De Laarbeecke


De eerstejaars van locatie De Laarbeecke hebben hun introductieperiode op 3 en 4 september afgesloten met twee leuke activiteitendagen bij Brabantbos in Lierop. Een kamp met overnachting zat er dit jaar helaas in verband met corona niet in, tot teleurstelling van enkelen. Toch kijken we terug op twee fantastische dagen.

Op donderdag 3 september begon de dag met een mooie fietstocht door Laarbeek en Helmond richting Lierop. Helaas kwam niet iedereen helemaal droog aan. Daarna volgden een gezellige bingo met leuke prijsjes en een activiteitenprogramma met spellen zoals lasergamen en een quiz. We sloten de dag af met frietjes en een snack.

De tweede dag startten we met een stevige sessie ochtendgymnastiek. Toen alle spieren goed los waren, begonnen we aan het activiteitenprogramma. Er waren enkele spellen buiten op het veld en in het bos. Na de lunch en het touwtrekken begonnen we aan de fietstocht terug. Onderweg was er nog een heerlijk ijsje bij het kasteel van Helmond.

We kunnen terugkijken op twee dagen die in een zeer ontspannen en prettige sfeer zijn verlopen. De leerlingen hebben elkaar en hun begeleiders goed leren kennen. Een prettige start van een hopelijk geweldig brugklasjaar.

Cookie instellingen