Thema-avond 11 januari: ‘Train your brain, motivatie kun je leren’

De gemeenschappelijke ouderraden van het Commanderij College organiseren op 11 januari de thema-avond: ‘Train your brain, motivatie kun je leren’.
 
Tijdens deze avond geeft Martijn van der Spoel, onderwijspsycholoog, een presentatie rondom het thema motivatie. Onderzoek toont keer op keer aan hoe belangrijk ondersteuning van ouders voor het studiegedrag van kinderen is. Van der Spoel zal uitleggen hoe u kinderen kunt begeleiden en praktische manieren aanbieden om kinderen aan te moedigen bij het toepassen van positief studiegedrag. Sleutel daarin is het voeren van een (kort) gesprek. Van der Spoel geeft praktische voorbeelden van hoe zo'n gesprek eruit zou kunnen zien.
 
De presentatie is niet alleen gericht op motivatie voor leren. Een kind kan ook de motivatie missen om te gaan trainen voor sport, zijn/haar kamer op te ruimen etc.
 
Ouders en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom op deze avond. Aanmelden kan via Thema.avond@commanderijcollege.nl
 
De bijeenkomst zal plaatsvinden op locatie Macropedius (Sleutelbosch 2 in Gemert) van het Commanderij College. De zaal gaat open om 19.15 uur, de avond begint om 19.30 uur.
 
Graag tot dan!
Cookie instellingen