Commanderij College
Zoeken


  Welkom nieuwe collega! 

  Heb jij een echt onderwijshart? Wil je graag leerlingen helpen op jouw manier? Of vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan onze in een onderwijsondersteunende functie? Denk bijvoorbeeld aan communicatievoorziening, het beheer en onderhoud van onze scholen of onze ICT? Wil je op een ondernemende en innovatieve manier met je vak bezig zijn en vind je het belangrijk om in een gezellig team te werken waar we voor elkaar klaarstaan? Check, check, dubbelcheck? Kijk hier of er een leuke functie voor je te vinden is bij het Commanderij College. Ook voor onderwijsondersteunend personeel hebben we leuke, uitdagende functies.

  Verhalen van onze medewerkers

  Samen leren, samen ontwikkelen. Als Commanderij College vinden wij het belangrijk om te blijven leren. Van elkaar, van de leerlingen, van de buitenwereld. Je kunt bij onze ontmoetingsschool iets bijdragen aan de maatschappij, je doet wezenlijk werk, waar je elke dag met een goed gevoel op terug kunt kijken. Dat kunnen wij natuurlijk wel zeggen, maar liever laten we onze medewerkers aan het woord. Laat je inspireren door de verhalen van onze medewerkers op onze blogpagina.   


  Betekenisvol werk in het onderwijs  


  Deze krachten hebben onze medewerkers!

  Bekijk ook deze infographic met de krachten van onze medewerkers.

   
  Ben je op zoek naar een baan binnen een dynamische onderwijsorganisatie en pas je in het bovenstaande profiel? Kijk dan in het overzicht met actuele vacatures of er een passende functie voor je tussen zit. Inschaling volgens de cao VO. Lees ook meer over onze secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Je kunt natuurlijk ook een open sollicitatie sturen naar:

  Commanderij College
  Sollicitaties@commanderijcollege.nl