Junior Sportspektakel

Woensdag 6 oktober heeft het eerste Junior Sportspektakel plaats gevonden op het Commanderij College locatie Doregraaf.

Het was een groot succes! Ruim 40 basisschoolkinderen waren aanwezig om samen een sportieve middag te beleven. Docenten lichamelijke opvoeding en de buurtsportcoaches van Laarbeek Actief en Goed Bezig Gemert-Bakel boden activiteiten aan zoals grote trampoline springen, muurklimmen en een trefbalspel.

‘’Prachtig om het verschil te zien als we kijken naar de binnenkomst van de leerlingen en hoe ze naar buiten gaan. In het begin zie je de spanning die een onbekende omgeving en nieuwe gezichten met zich mee brengt. Middels het sporten en bewegen gaan we op een fijne, ontspannen manier aan de slag en laten we de leerlingen zich bij ons thuis voelen op school! Uiteindelijk lopen ze al pratend met een lach op hun gezicht naar buiten.’’ Aldus lichamelijk opvoeding docent Ralph van der Putten en buurtsportcoach Inge Poos.

De middag werd afgesloten in de aula, waar de conciërges een gezonde snack en wat te drinken klaar hadden liggen voor de kinderen. Ze gingen niet met lege handen naar huis, maar ontvingen allemaal een mooie waterfles! Buurtsportcoach Bart kijkt al uit naar het volgende Junior Sportspektakel dat 15 oktober plaatsvindt op de locatie Macropedius.
Cookie instellingen