Met pensioen op De Laarbeecke

Tijdens een sfeervolle en feestelijke bijeenkomst werd op De Laarbeecke afscheid genomen van Annie van Loon en Charley Woesthoff. Deze twee Commanderij-iconen gingen op vrijdag 1 april met welverdiend pensioen.
 
Het gezicht van de school
Ruim 44 jaar werkte Annie op de administratie en de receptie van diverse locaties van het Commanderij College. De laatste jaren deed ze dat op de locatie De Laarbeecke in Beek en Donk. Daardoor was zij voor leerlingen, personeel én bezoekers de gastvrouw en zo’n beetje het gezicht van de school. Ook zullen veel ouders haar kennen als de vriendelijke, duidelijke en alwetende telefoniste van de school. Samen met haar man Martien en zoon Paul werd zij door collega’s en oud-collega’s uitgebreid bedankt voor haar tomeloze inzet. Dat ging gepaard met mooie woorden en humoristische anekdotes.
 
De grappige docent economie
Op dezelfde middag werd ook afscheid genomen van Charley Woesthoff. In twee periodes werkte hij als docent economie op De Laarbeecke. Een goede en gedegen docent die leerlingen zich vooral zullen herinneren vanwege zijn opgeruimde karakter. Hij was altijd in voor een geintje met leerlingen of collega’s. Tijdens de afscheidsbijeenkomst gingen, onder toeziend oog van zijn vrouw Mieke en de kinderen, de grappen dit keer vooral over Charley zelf.
 
Beide collega’s gaan nu van hun welverdiende pensioen genieten. Uiteraard danken wij hen voor hun inzet en hun collegialiteit.

 
Cookie instellingen